InstallerGroup

Vores vision er at være kundernes partner i den grønne omstilling

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Vores mål er at skabe en landsdækkende markedsleder baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø,   arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. 

Vi er en stor gruppe af lokale selskaber.

Alle selskaber i InstallatørGruppen bevarer den lokale ledelsesret, deres logo, firmanavn, lokationer mm. Som en del af Gruppen har partnerne adgang til et bredt netværk med gode sparringsmuligheder og besparelser på indkøb. Vi kombinerer lokal forankring og nære kunderelationer med stordriftsfordele og gruppesynergier.

”At blive en del af InstallatørGruppen har ikke ændret vores hverdag, og vi er stadig, som vi var før. Men det har skabt mere sparring på tværs, bedre indkøbsaftaler, tryggere medarbejdere og flere opgaver. Det åbner flere døre for os, fordi vi har flere relationer med Gruppen. Og så føler vi, at vi er i en højere liga nu end før, fordi vi har flere muskler som del af en stor gruppe.”

- Jan Pilegaard, El Team Fyn
InstallatørGruppen skaber en unik mulighed for at blive en del af noget større uden at måtte opgive den lokale ledelsesret
Ressourcer og støtte til at vokse hurtigere
Højere salg og bedre indkøb
Evne til at tiltrække nye kunder
Forbedret konkurrenceposition
Sikkerhed for virksomhed og ansatte
Samarbejde med kolleger i andre fag og regioner
Hvem står bag

InstallatørGruppens ledelse består af Niels Meidahl (CEO) og Peter Frandsen (CCO), der sammen med FSN Capital og partnerselskaberne har grundlagt InstallatørGruppen. Alle selskaber, der bliver en del af InstallatørGruppen, bliver også partnere i Gruppen ved en reinvestering i det samlede holding selskab.
FSN Capital er en nordeuropæisk fond, der står bag InstallatørGruppen. De har tidligere erfaring med lignende investeringer i Sverige (Instalco) og Norge (Håndverksgruppen).