InstallatørGruppen

Om Gruppen

InstallatørGruppen blev oprettet i januar 2023, da 11 installationsvirksomheder gik sammen med kapitalfonden, FSN Capital, for at etablere Gruppen, der fra dag ét blev en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Målet er, at vi gennem partnerskaber med mange flere lokale installatører over hele Danmark og med fokus på bæredygtige installationer, skal blive markedsleder og tage en ledende rolle i at fremme bæredygtighed og energieffektivitet.

Herunder kan du læse om alle selskaberne, der er med i Gruppen og tilgå deres hjemmeside.  

 

A-Comfort er en moderne kølespecialist, der specialiserer sig i projektering, montage og servicering af køle og energicentraler til komfort-, industri- og serverrumskøl med omtanke for miljøet. Virksomheden, som har kontorer i Køge og Randers, blev etableret i år 2005 og har i dag 35 ansatte.


Alvent Ventilation er en af markedets førende leverandører af professionelle ventilationsløsninger. Virksomheden er specialiseret indenfor laboratorie- og renrum til pharma- og medicinalindustrien og leverer desuden ventilationsløsninger til industri, skoler, boligbyggeri, kontorbygninger mm. Energioptimering af både eksisterende og nyopførte anlæg samt bæredygtighed er et stort fokusområde. Virksomheden, som ligger i Rødovre på Sjælland, blev etableret i 1992. Den beskæftiger i dag 38 medarbejdere og 40-80 eksterne underentreprenører.


Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS beskæftiger sig indenfor renovering og ombygning, herunder varmeanlæg, energioptimering, fjernvarme, gas, varmepumper og solvarme, vand- og afløbsinstallationer, blikkenslagerarbejde, skifertage, mindre entrepriseopgaver samt service og vedligeholdelse – herunder vagtordning 24/7/365. Virksomheden blev etableret i 1987, arbejder på hele Sjælland og har 40 ansatte.


Byens VVS & Blik Odense ApS servicerer boligforeninger, skoler og daginstitutioner, boligudlejningsfirmaer, industrivirksomheder samt private kunder. Virksomheden, blev etableret i 1999 og har 31 medarbejdere. Virksomheden, som har hovedkontor i Odense, dækker hele Fyn og har herudover en mindre afdeling i København.


CH VVS er specialiseret indenfor energioptimering, indregulering, renovering, service samt vedligehold af boligselskaber og ejer- og andelsforeninger. Projekter omfatter stort set alle byggerier fra boliger og kontorer til industribyggeri i samarbejde med kompetente underleverandører samt såvel ingeniører som arkitekter. Virksomheden blev etableret i 2007 og har 54 ansatte.


Dansk Klimateknik er et entreprenørfirma med speciale indenfor ventilation og indeklima. De beskæftiger sig med rådgivning, salg, projektering og udførelse af ventilations- og klimaanlæg til blandt andet skoler, erhvervsejendomme, butikscentre, boligbyggeri for hovedentreprenører samt diverse specialopgaver for industrien. Virksomheden blev etableret i 2005 af Holger Gotfredsen, Johnny Schroll og Keld Juul Nielsen og har i dag 14 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Vejle og er dermed InstallatørGruppens anden jyske virksomhed.


El Team Fyn beskæftiger sig primært med større entrepriser inden for byggeri, service indenfor bygningsinstallationer og industri, fiber- og datanetværk samt ladestandere til elbiler og solcelleanlæg. Projekter omfatter Kaktus Kollegier med 500 ungdomsboliger, OUH Diabetescenter på 22.000 m2, 700 ungdomsboliger samt en skole på 12.000 m2. Virksomheden, som har lokationer i Odense, Svendborg, Tåsinge og Glostrup, blev stiftet i 2002 og har 85 ansatte.


GL VVS A/S arbejder primært med udførslen af VVS og ventilation i boligbyggerier i større boligområder samt tag og facade, teknisk isolering og brand- og ventilationsautomatik. Projekter omfatter boliger i Hedehusene, Holbæk og Høje Taastrup, Grønttorvet i Valby samt Bella Center på Amager. Virksomheden, som ligger i Herlev, blev stiftet i 1979 og har 65 ansatte.


Ib Andersen VVS er en førende VVS- og ventilationsvirksomhed med aktiviteter over hele Danmark. De beskæftiger sig med alle former for opgaver indenfor nybyggeri, renovering, vedligeholdelse/service og har stor erfaring indenfor specialområderne: VVS-installationer, ventilation, blikkenslagerarbejde og køl/aircondition. Virksomheden har 110 medarbejdere og er beliggende i Aalborg.


John Jensen VVS beskæftiger ca. 250 medarbejdere inden for service, forsikringsskader, blik og entreprise.

Virksomheden har lokationer i Hedehusene, Hørsholm, Kalundborg og i Københavns Lufthavn og udfører vvs-opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. John Jensen VVS har eksisteret i 60 år og er 3 gange kåret som gazellevirksomhed.


Kjellerup Group udfører alle slags opgaver indenfor VVS og ventilation samt blikkenslagerarbejde i hele Danmark. De udfører både teknikopgaver indenfor VVS og ventilation samt større entrepriser. Derudover udfører de serviceopgaver for private og erhverv, blandt andet montering, servicering og reparation af gas- og olieinstallationer, varmepumper, jordvarmeanlæg, fjernvarme, industrianlæg, boligforeninger samt blikkenslagerarbejde. Virksomheden, som har hovedsæde i Silkeborg og ca. 140 ansatte, blev etableret i 1998.


Leon Petersen VVS & GAS er en førende VVS- og gasvirksomhed med kontor i Ishøj. De beskæftiger sig med opgaver inden for: gasservice, installation af gasfyr og varmepumper samt vvs. Virksomheden har mere end 40 års erfaring i naturgasinstallationer og gasservice og udfører deres arbejde i København og omegn. Leon Petersen VVS & GAS, der blev etableret i 1966, beskæftiger i dag 17 medarbejdere.


MH Elektric beskæftiger sig med både el og vvs inden for service, renovering, nybyg & anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning. Virksomheden, som har lokationer i Kvistgård, Gilleleje, Frederiksværk og Kastrup, blev etableret i 2004 og har 60 ansatte.


Ribe VVS Entreprise (tidligere kaldet Ribe VVS Service) løser serviceopgaver i lokalområdet samt tekniske storentrepriser og VVS fagentrepriser, hovedsageligt inden for renovering, i hele Danmark. Selskabet er etableret i 1948 og beskæftiger cirka 50 medarbejdere.


T. Jespersen Ventilation er et ventilationsfirma med kompetencer inden for alt, der vedrører ventilationsarbejde, herunder energioptimering af ventilationsanlæg, brandspjældsservice jf. gældende lovgivning, ventilationsautomatik, indregulering samt montageopgaver i større og mindre omfang. De beskæftiger sig primært med projekter inden for kontor, institutioner, laboratorier, hospitaler og industri. Virksomheden, som har hovedkontor i Greve, blev etableret i 1965.


Wecon arbejder med ydelser indenfor netværksinfrastruktur, herunder fiber- og kobberkabelinstallationer, elinstallation, offshore fiberarbejde primært på vindmølleparker, kabeltræk, fibernet og meget andet. Virksomheden, som blev etableret i 2003, har lokationer i Karlslunde, Horsens og Odense og har 50 ansatte.

Om FSN Capital Partners

FSN Capital Partners blev etableret i 1999 og er investeringsrådgiver for FSN Capital-fondene som har EUR 4 mia. under forvaltning. FSN Capital-fondene investerer i vækstorienterede nordeuropæiske virksomheder med en værdi på op til EUR 1 mia. for at støtte yderligere vækst og udvikle virksomhederne til mere bæredygtige, konkurrencedygtige, internationale og rentable enheder. FSN Capital har forpligtet sig til at være ansvarlige investorer og have en positiv miljømæssig og social indvirkning på hele porteføljen. FSN Capital Partners har et team på omkring 80 personer fordelt over Oslo, Stockholm, København og München, foruden en række industrirådgivere med omfattende brancheerfaring.